Posts or Comments 10 August 2022

Kommunfullmäktige &Personligt &Politik lage | 02 Nov 2006 10:29 e m

Jag i TV i tråkigt sammanhang

Jag var på Aktuellt idag ett antal sekunde. Tyvärr var det i ett dåligt sammanhang. Det handlade om att en del AFA-aktivister hade tänkt blockera kommunfullmäktige som hade sitt första sammanträde med de nyvalda ledamöterna. Anledningen var givetvis det mycket tråkiga att Sverigedemokraterna hade kommit in i fullmäktige. När speaker-rösten meddelade detta så filmades det in i fullmäktigesalen där jag iförd röd halsduk glatt pratade med en partikamrat.

I bakgrunden var då Mikael Jansson (sd). Om man inte har koll på vem jag är (jag tror inte det är så många i Sverige som har det) så skulle man kunna tro att det är jag som är Mikael Jansson (sd). Ju mer jag tänker på det ju mer illa berörd blir jag. Ska fundera om jag ska ta kontakt med SVT och be de be om ursäkt eller liknande. Jag riskerar bli sammanblandad på stan med honom.

Eller så överdriver jag, det kanske framgick. Jag vet inte. Irriterande i varje fall.

Uppdatering:
Här kan du se på sekvensen och se om du kan skilja mig från sverigedemokraten.

2 Responses to “Jag i TV i tråkigt sammanhang”

  1. on 03 Nov 2006 at 18:41 1.Johan H said …

    Tycker nog ändå det framgår att det är Jansson och inte du som är sverigedemokrat, även ifall det inte är solklart. Och jag förstår absolut att du blir illa berörd. Fult av Aktuellt.

  2. on 05 Nov 2006 at 22:25 2.Kristin said …

    Jätteskumt inslag! Man ser ju mkt mer av dig än av honom. Har du fått några reaktioner från folk?