Posts or Comments 10 August 2022

Obegriplighet &Personligt &Topplista lage | 23 mar 2007 11:03 e m

Låsta toalettdörrar

Jag satt på den av SJ sparsmakat inredda vakuumtoaletten på väg mot den östra utpost som av vissa kallas huvudstaden. Det ryckte i dörren, någon tryckte ner handtaget och försökte öppna dörren. Eftersom jag hade låst dörren gick den inte upp. Någon ryckte ännu en gång. Två gånger tycker jag är ok. Första gången kanske man inte orkar se på informationsdisplayen eller på låset att det är upptaget. Andra gången kanske man bara kontrollerar att man verkligen försökte öppna dörren. Tredje gången är den där gången för säkerhets skull. Fjärde gången kanske går på ren rutin. Femte gången börjar det bli lite småpinsamt (för den som förgäves försöker). När jag hade spolat den högljudda vakuuminrättningen och det ryckte en sjätte gången började jag fundera på hur personen utanför egentligen tänkte. Topp sex saker en toalettryckare tänker under sitt värv:

6. Varför är dörren låst? Vi (jag och vårt stora ego) vill ju in!

5. Varje gång jag sitter på toaletten önskar jag att någon ryckte konstant i dörren, det är dags att ge någon denna njutning!

4. Dörren är nog kodlåst. Det gäller att rycka i dörren i rätt rytm så går den upp!

3. Är dörren fortfarande låst? Den var ju låst för 5, 10, 15, 17 och 21 sekunder sedan också!

2. Om jag rycker 37 gånger i dörren så försvinner mina tvångstankar!

1. Personen som finns där inne är nog desperat intresserad av att just jag kommer in just nu och har låst dörren av misstag, om jag rycker tillräckligt många gånger går nog dörren upp.

Comments are closed.