Posts or Comments 10 August 2022

Kommunfullmäktige &Personligt &Politik lage | 04 maj 2007 12:31 f m

Vänstern går över gränsen

Jag har jobbat på Kommunstyrelsen i Göteborg i över fyra år, detta är min femte omgång av budgetförhandlingarna i majoriteten. Jag var även en av Miljöpartiets två förhandlare för majoritetsuppgörelsen mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet de Gröna och Vänsterpartiet för denna mandatperiod i Göteborg.

Detta är första gången någonting har läckt under förhandlingarna när vi hållit informationen i slutna grupper.

Man kan ha mycket att säga om hur förhandlingarna varit, och det har jag. Väldigt mycket att säga. Tyvärr kan jag inte varken skriva eller säga detta med hänsyn till att det var ganska nyss och att det skulle skada de uppgörelser vi gjort. Någon gång kanske jag skriver någonting.

Man kan som sagt ha mycket att säga om hur själva förhandlingarna varit, men detta är någonting helt annat. Jag tycker djupt illa om det. Mer än så tänker jag inte utveckla det, även om jag är frestad, men illa är det. Jag är stolt över att inte vara vänsterpartist.

2 Responses to “Vänstern går över gränsen”

  1. on 10 maj 2007 at 16:05 1.Kimberly said …

    Här samregerar miljöpartiet med borgarna. Så jag är stolt över att inte vara miljöpartist, jag tror många av miljöpartiets väljare känner sig lurade när de inser att de röstade borgligt.

    Kimberly (stolt vänsterpartist)

  2. on 10 maj 2007 at 22:05 2.lage said …

    En röst på Miljöpartiet är givetvis en röst på Miljöpartiet. Om det vore en röst på ett annat parti skulle det inte vara någon poäng med att ha olika partier. Hela resonemanget är fullständigt idiotiskt.

    För övrigt har jag ingen aning om vad du menar med ”här”.