Posts or Comments 10 August 2022

Övrigt &Personligt lage | 15 mar 2008 07:16 e m

Delvis ändrad inriktning för bloggen

Jag har insett att mitt bloggande är alldeles för sporadiskt för att kännas riktigt vettigt och har därför ett tag nu funderat över vad jag ska göra åt det. Jag gillar att blogga och lägger ogärna ner bloggen så istället kom jag fram till att jag skulle ändra blogginläggens karaktär något.

Jag har tidigare kanske haft alltför höga krav på hur genomtänkta och nyskapande inläggen var tvungna att vara för att få publiceras, alternativt har jag slängt ihop snabba personliga inlägg för att det inte skulle vara helt ouppdaterat.

Tanken är nu att jag skriver lite oftare och kanske lite mer personligt (det blir dock ingen personlig blogg där jag berättar vad jag gör på min fritid) och tyvärr inte alls lika nyskapande eller orginellt. Men det blir i varje fall något!

Comments are closed.