Posts or Comments 31 May 2020

Personligt &Politik &Riksdagen lage | 19 jun 2008 12:38 e m

Så finns äntligen mitt tal på riksdagens hemsida

Jag har ju tidigare skrivit om att det varit strul med webb-arkivet när det gäller tal på riksdagens hemsida. Men nu finns i varje fall mitt tal från i tisdags, den första debatten.

One Response to “Så finns äntligen mitt tal på riksdagens hemsida”

  1. on 21 jun 2008 at 15:09 1.Alexandra said …

    Jag tänkte bara meddela att efter det här talet och det du anförde på onsdagen så blev du min favoritriksdagspolitiker. Man märkte tydligt att du var en av de få som faktiskt förstått problematiken kring det tekniska, något som ja-sägarna helt skippade över och många av nej-sägarna inte heller riktigt verkade förstå sig på.

    Jag kan inte förstå hur man kunde höra på det du hade att säga och sedan gå vidare till att rösta på bifall för lagen.

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply