Posts or Comments 29 September 2022

Okategoriserade lage | 17 sep 2009 03:30 f m

Solidaritet

För ett par dagar sedan åkte jag som vanligt över Göta Älv-bron i Göteborg på väg hem från stationen (egentligen Riksdagen i Stockholm).

Döm om min förvåning när jag på ett av kontorshusen såg texten ”Solidaritet” med stora bokstäver. Jag blev helt paff, trodde inte längre folk använde det ordet. Jag blev samtidigt väldigt nyfiken på vem som satt upp skylten!

Efter någon sekund upptäckte jag dock att jag måste ha jobbat för mycket och sovit för lite: Egentligen stod det ”Soliditet” på skylten… 🙁

Solidariteten fick ge vika åt soliditeten!

Ganska ironiskt tänkte jag genast, och ganska typiskt. Fast egentligen undrar jag om det verkligen är så illa som vi ofta tror? Jag tror inte Reinfeldt lyckats förstöra allt ännu, i den mån det nu alls är upp till politiker att göra sådant.

Dags att fortsätta jobba för ett bättre samhälle!!

— Skrivet på min iPhone

Comments are closed.