Posts or Comments 26 September 2023

Okategoriserade lage | 13 okt 2009 10:20 e m

Islamafobil


Fick idag i min riksdagspost ett paket ”Islamafobil” från Sveriges antidiskrimineringsbyråer. Rolig och informativt initiativ!

— Skrivet på min iPhone

2 Responses to “Islamafobil”

  1. on 14 okt 2009 at 15:48 1.Abe said …

    Sitter och lyssnar på FRA-dabatten och undrar hur du kan säga att mp inte vill ha signalspaning när ni i inte mindre än två motioner skriver att ni vill ha det. Har ni ändrat er nu eller vet du bara inte vad ni egentligen tycker?

  2. on 14 okt 2009 at 23:07 2.Tobias A said …

    Om lage säger att MP inte vill ha signalspaning så vill MP inte ha signalspaning. När du röstar nästa år så kommer du att finna många MP kandidater som är orubbliga motståndare till det här och som inte kommer att gå med på någon sosse version av det heller. Oroa dig inte för oss utan lägg din tid på borgarna/sossarna.