Posts or Comments 10 August 2022

Övrigt lage | 12 jun 2006 09:16 e m

Eftersom du är en av våra bästa kunder…

Prova Betal- & Kreditkort MasterCard utan årsavgift i 1 år.

Du fick för en tid sedan ett erbjudande om ett Betal- & Kreditkort MasterCard. Eftersom du är en av våra bästa kunder vill vi bara påminna dig innan erbjudandet går ut. Vi tror nämligen att det kan underlätta din vardag en hel del – inte minst nu i semestertider.

Ovanstående skrev Föreningssparbanken till mig nyligen. Jag sköter affärerna för en annan person som fick ett nästan likadant brev. Skilnaden var att jag inte blev erbjuden den lägre räntan på endast 6,9% istället för 13,44%… Då undrar man hur bäst som kund man egentligen är! 🙂

Skämtåsido blir det så fjantigt att bli utnämnd till en av deras bästa kunder. Jag fattar väl själv att om jag är en av deras bästa kunder i någon aspekt så är det för att jag blir lurad på pengar av dem. Alternativt är alla kunder deras bästa kunder. Och blir lurade på pengar av dem.

Jag ringde därför upp banken och frågade vad de menade med den meningen, och de lovade återkomma med e-post till mig. Jag gissar att de aldrig kommer återkomma, men om jag fortfarande kommer ihåg det om en vecka ger jag en uppdatering i ärendet!

Comments are closed.