Posts or Comments 04 December 2020

Obegriplighet &Topplista lage | 18 jun 2006 05:44 e m

Topp tio orsaker varför jag lägger snus i tvätten

Igår var det äntligen dags för mig att tvätta. Jag har haft alldeles för mycket att göra och inte lyckats pricka in någon ledig tvättid, men i går var det alltså dags.

Väl nere i tvättstugan började jag lägga in min tvätt i maskinerna, när jag upptäckte att den tvättmaskin jag låtit domineras (S&M?) av röda kläder visade sig innehålla snus. En ganska urtvättad portionsförpackning snus i och för sig, men äckligt likväl.

Jag började fundera på vad det är som får någon att lägga snus i sin tvätt. Hur funderar man då? ”Hmmm, nu ska jag lägga snus i tvätten därför att…” Därför att vadå? Sedan kom jag på de topp tio orsakerna varför jag lägger snus i tvätten:

10. Jag tappade snusen när jag stack in huvudet i tvättmaskinen
9. Det är grannens snus, han måste ha spottat in den när jag hällde svavel i hans tvättmedel
8. Jag undrade om snusen skulle smaka tåsvett eller pepparmynta efteråt
7. Det blir så pittoreska bruna fläckar här och var
6. Det var ett practical joke med mig själv
5. Snus går bra ihop med kattpisset jag har på kläderna
4. De ruttna äpplena fick inte plats
3. Jag gör uppror mot mina borgerliga föräldrars sätt att tvätta
2. Det doftar så gott efteråt

Och så den främst orsaken till att jag lägger snus i tvätten:

1. Det är för dyrt med tvättmedel

2 Responses to “Topp tio orsaker varför jag lägger snus i tvätten”

  1. on 20 jun 2006 at 01:06 1.Kristin said …

    Haha, klockrent!

  2. on 31 mar 2008 at 16:25 2.johan said …

    haha den var bra, snusmedel!!