Posts or Comments 10 August 2022

Övrigt lage | 21 jun 2006 09:24 e m

GU-Väst jubilerar

Grön Ungdom Väst har just firat sitt tioårsjubileum. Vi firade med en härlig picnic i Slottskogen i Göteborg med trevliga lekar och väldigt många deltagare. Vi är nu fler i Grön Ungdom Väst än vi någonsin varit tidigare. Vi är åtminstone en bit över 500 medlemmar och vi har åtminstone en sju-åtta aktiva lokalavdelningar. När det var som sämst var vi 60 medlemmar med en aktiv lokalavdelning…

Tioårsjublieumet har också fått mig att inse hur länge jag har varit med. Jag har varit med i nio år i Grön Ungdom och Miljöpartiet de Gröna.

Lite andra sätt att räkna på: Jag har varit med mer än 1/3 av mitt liv. Jag har varit med stort sett halva Grön Ungdoms livstid. Jag har varit kommunalpolitiker i snart åtta år eller nära en tredjedel av mitt liv.

Nåja, jag är åtminstone inte född på 70-talet…

2 Responses to “GU-Väst jubilerar”

  1. on 22 jun 2006 at 19:23 1.Helene said …

    Jag tror att du är en typisk 80talist faktiskt. Själv är jag stolt över att vara född på sjuttiotalet.

  2. on 22 jun 2006 at 19:36 2.lage said …

    Jo, de som är det brukar säga så. 🙂
    Skämtåsido tror jag att det är rätt vanligt åt båda hållen att man trivs med hur det, och det är ju bra!