Posts or Comments 10 August 2022

Övrigt lage | 24 jul 2006 11:39 e m

Obegripligt glad

Jag är obegripligt glad. Okej, kanske inte obegripligt egentligen, det finns en del orsaker, men jag är ändå lite förvånad liksom. Och det håller i sig…

Det finns massa roliga bisaker med att vara glad (tips till er som inte är så glada 🙂 ). En av dem upptäckte jag när jag mellan halv tio och halv elva tog en promenad i Slottskogen.

Jag gick runt och kunde naturligtvis inte dölja (varför skulle jag det förresten, även om jag hade kunnat?) min glädje och det var faktiskt flera av varandra oberoende sällskap som började prata med mig. Och då får ni ändå betänka att solen hade gått ner, det var lite lagom kyligt och inte mycket folk ute och gatlyktorna var tända eftersom det var så mörkt…

Människor är fantastiska!

9 Responses to “Obegripligt glad”

 1. on 25 jul 2006 at 18:06 1.Martin Lind said …

  Hej !

  Trevlig vardagsreflektion från slottskogen!

  En annan skog i GBG är ju Rya Skog som jag rätt nyligen besökte, Häftig upplevelse med en fornhistorisk skog mitt bland bråkiga industrier=)

  Har MP i götteborg några tankar kring hur man kan ”använda” sig av denna skog?, den är kanske inte så vällkänd ..som t.e.x slottskogen .. men ett område som nästan borde vara ett obligatoriskt resemål för hisingens elever på studiedagar och kanske marknadsföra mer?

  Må Gott

  Martin

 2. on 25 jul 2006 at 22:06 2.Robert Damberg said …

  Hej! Kul att hitta en grön blogg till att lägga till favoritlistan! Hoppas att allt är fint med dig i sommarvärmen!

 3. on 30 jul 2006 at 19:50 3.Amelia said …

  Nu har jag bestämt mig.
  Göteborg den 11 augusti!
  (då missar jag dessutom en 9D-reunion om jag inte vill gå på:))
  JAg ska bara ringa till Göran också.

  Vi ses!

 4. on 31 jul 2006 at 21:36 4.Tobias Bladini said …

  Var det okända människor som började prata med dig, eller? Hur gjorde du i sådana fall? Eller var det slumpen? Jag vill också få okända människor att börja prata med mig. Som en magnet. Fast en elektronisk, så att jag kan stänga av den eller vända på den så att jag repellerar människor om jag skulle vilja det istället.

 5. on 01 aug 2006 at 11:56 5.lage said …

  Till Tobias:
  Ja, det var för mig helt okända människor som började prata med mig. Det jag tror vad det som gjorde det var att jag var genuint glad och inte kunde låta bli att le brett när jag tittade på människor. Dessutom såg jag ofta på dem länge och ibland i ögonen. Vek inte bort som man brukar. Roligt! 🙂

 6. on 01 aug 2006 at 11:57 6.lage said …

  Till Robert:
  Tack! Jag kikar in på din blogg också! Jag mår fint, fast det hade gärna fått vara lite mindre varmt för min skull, men är andra glada så ska väl inte jag klaga!

 7. on 01 aug 2006 at 11:58 7.lage said …

  Till Martin:
  Tack! Jag vet inte exakt om Mp Göteborg har några specifika tankar kring det. (Är inte det område jag jobbar mest med.) Däremot vet jag att vi jobbat väldigt mycket med att rädda Rya Skog från explotatering. Det finns tyvärr alldeles för många som vill att det ska byggas där istället för att vara skog…

 8. on 03 aug 2006 at 10:00 8.Helene said …

  Härligt att höra att du är glad!

 9. on 21 aug 2006 at 21:25 9.Sofia Ö W said …

  hej! Tänkte bara säga hej och marknadsföra min lilla blogg.
  Kram